Tuberculoza

In aceasta sectiune gasiti informatii adresate exclusiv medicilor de familie, pentru a facilita comunicarea cu pacientii, in contextul celor mai frecvente boli care sunt reclamate in cabinetul medicului de familie. Informatia oferita de www.formaremedicala.ro este menita sa imbunatateasca, nu sa inlocuiasca relatia dintre un pacient si medicul sau.

Prof. dr. Florin Mihaltan: „Nu putem face niciun fel de manifestare fara a analiza in momentul actual impactul tuberculozei”

Un interviu acordat in exclusivitate de prof. dr. Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie, companiei Houston NPA in cadrul simpozionului national cu participare internationala “Patologia respiratorie in practica medicala curenta”, simpozion organizat de Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” si compania de comunicare medicala Houston NPA, sub egida Societatii Romane de Pneumologie (Targu-Jiu, 25-27 aprilie […]

Citeste ⇾

Prof. dr. Constantin Marica: “Tuberculoza este o boala a saraciei”

Prof. dr. Constantin Marica, vicepresedintele Societatii Romane de Pneumologie, coordonator Sectiunea de Tuberculoza din cadrul SRP, expert OMS in TB-MDR, coordonatorul stiintific al simpozionului vorbeste despre situatia ingrijoratoare din Romania, in ceea ce priveste incidenta tuberculozei.

Citeste ⇾