Alte articole

In aceasta sectiune gasiti informatii adresate exclusiv medicilor de familie, pentru a facilita comunicarea cu pacientii, in contextul celor mai frecvente boli care sunt reclamate in cabinetul medicului de familie. Informatia oferita de www.formaremedicala.ro este menita sa imbunatateasca, nu sa inlocuiasca relatia dintre un pacient si medicul sau.

10 simptome banale care pot indica prezenta cancerului

 Un studiu publicat de revista Women’s Health arata ca mai bine de jumatate dintre adultii ignora simptomele cancerului. 10 simptome care par banale la inceput, nu inseamna neaparat prezenta boliii, ci trebuie sa ne duca la doctor, mai intai, pentru mai multe investigatii.

Citeste ⇾

Speranta pentru “condamnati”. La Iasi, cancerul poate fi prezis!

Nu ati vrea sa stiti care sunt riscurile de a suferi de o forma de cancer sau alta, mai ales daca ati avut cazuri in familie?  Nu ati dori sa va luati toate masurile de precautie, sa adoptati din timp un stil de viata sanatos pentru a nu auzi niciodata niciun medic spunand “eu fac […]

Citeste ⇾

Masuri principale in preventia cancerului

In 2012, aproximativ 707.000 de barbati si 555.000 de femei au murit din cauza cancerului in Uniunea Europeana.  Statisticile in ceea ce priveste numarul de pacienti diagnosticati anual cu cancer sunt ingrijoratoare chiar si in 2014, in pofida cercetarilor constante care se fac in oncologie.

Citeste ⇾