Stiri medicale

Pachetul de baza dezbatut in videoconferintele ministerului Sanatatii

Data ultimei actualizari: 15/01/2014

poza ministerul sanatatiiPentru a dezbate, explica si clarifica pachetul de servicii medicale de baza, ministerul Sanatatii va organiza o serie de videoconferinte cu reprezentantii administratiei publice din teritoriu. Cele sase videoconferinte programate vor fi organizate pe capitole din pachetele de servicii medicale.

Dezbateri si discutii tehnice programate in videoconferinte

Ministerul Sanatatii precizeaza ca toate cele sase videoconferinte ulterioare vor fi organizate pe doua module.

In primul modul, reprezentantii ministerului Sanatatii vor expune principalele reglementari ale pachetului de baza si le vor explica prin exemple.

In acelasi timp, reprezentantii presei centrale sau locale vor putea adresa intrebari sau isi vor putea expune puncte de vedere care vor fi luate in considerare in discutiile din cel de-al doilea modul.

In al doilea modul, se vor desfasura discutiile tehnice doar in prezenta specialistilor. Rezultatele discutiilor, precum si solutiile gasite la intrebarile si propunerile din videoconferinte vor fi transmise public prin intermediul site-ului oficial al ministerului Sanatatii.

Calendarul videoconferintelor

16.01.2014 – Asistenta Medicala Primara
17.01.2014 – Ambulatoriu de specialitate – I.Clinic
23.01.2014 – Ambulatoriu de specialitate – II.Paraclinic
24.01.2014 – Spital si Urgente
25.01.2014 – Ingrijiri paliative la domiciliu, paliatie, transport neasistat
27.01.2014 – Pachetul minimal de servicii medicale si Programe Nationale de Sanatate

Orele la care se vor desfasura cele doua module aferente fiecarei conferinte pot fi consultate pe site-ul ministerului Sanatatii.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.