Pachete de servicii medicale diferentiate In functie de contributia la sanatate

17/09/2018

Pachete de servicii medicale diferentiate In functie de contributia la sanatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/pachete-de-servicii-medicale-diferentiate-in-functie-de-contributia-la-sanatate/


Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, propune pachete de servicii medicale diferentiate In functie de contributia la asigurarile de sanatate.

“In functie de cat platesti pe CASS, sa ai facute mai multe variante, pachetul 1, pachet de baza, ai un alt venit la care se plateste CASS, deci implicit o contributie mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, asta cred ca e sistemul logic”, a afirmat vineri Eugen Teodorovici, potrivit Digi 24 si Hotnews.

Ministrul Finantelor nu a avansat niciun termen de la care s-ar putea aplica aceasta propunere.

Potrivit surselor mentionate, intrebat daca In cazul In care aceasta propunere s-ar concretiza, persoanele cu posibilitati financiare reduse ar urma sa beneficieze de mai putine servicii, ministrul a spus:

“Bun, atunci lasam sistemul asa si platim toti la fel. Daca platim diferit e normal sa fie mai multe variante pachete de servicii pe care un contibuabil sa le primeasca, nu e normal sa fie asta abordarea?”

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: