Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Oxford. Dictionar de medicina

Data ultimei actualizari: 09/05/2013

carte dictionar de medicina

Titlu: “Oxford. Dictionar de medicina”

Autor: Elizabeth A. Martin

Editura: ALL

Pret: 59.90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Dictionarul de medicina Oxford se afla la a saptea editie si ofera o gama importanta de termeni de specialitate si concepte folosite in medicina moderna.

Acesta este redactat de o echipa de specialisti in medicina, autori de carti medicale si se adreseaza in principal cadrelor care lucreaza in profesii paramedicale: farmacisti, fizioterapeuti, asistenti sociali, logopezi, insa este o resursa deosebit de utila si pentru medici si studentii la medicina.

Concret, Dictionarul de medicina Oxford contine:

  • Aproximativ 11.000 de termeni de specialitate, explicati intr-o maniera clara si concisa
  • Termeni de anatomie, psihologie si psihiatrie, biochimie si farmacologie, specialitati medicale si chirurgicale principale, stomatologie si sanatate publica.
  • Termeni noi, care vizeaza descoperirile recente in radiologia diagnosticata si radioterapie, endocrinologie, pediatrie si urologie.

De asemenea, in Dictionarul medical Oxford au fost incluse numeroase medicamente noi, iar denumirile lor au fost revizuite pentru a fi in concordanta cu noile directive recomandate de International Non-proprieatary Names.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.