Ordinul privind testarea pentru Covid-19 in farmacii va fi publicat in curand

29/04/2021
Ordinul privind testarea pentru Covid-19 in farmacii va fi publicat in curand

Ordinul privind testarea pentru Covid-19 in farmacii va fi publicat in curand

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ordinul-privind-testarea-pentru-covid-19-in-farmacii-va-fi-publicat-in-curand/

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a anuntat ca forma finala a ordinului privind testarea pentru COVID-19 in farmacii va fi publicat cat de curand.

“Avem planuri pentru cresterea capacitatii de testare. Astazi am avut o intalnire cu directorii din Ministerul Sanatatii care sunt implicati in redactarea ordinului si operationalizarea testarii in farmacii. Discutiile sunt avansate, suntem in etapa in care finalizam procedurile de pregatire a personalului din farmacii, care va efectua activitatea de testare, urmand ca forma finala a ordinului sa fie publicata cat de curand”, a declarat Ioana Mihaila, ministrul Sanatatii, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, ea a precizat ca testele sunt disponibile atat in DSP-uri, cat si in depozitele Ministerului Sanatatii si la Unifarm si ca acestea vor fi furnizate farmaciilor care s-au declarat interesate de derularea activitatii de testare de indata ce ordinul va fi finalizat si publicat.

Etichete: testare in farmacii, ioana mihaila

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Bunea Maria says:

    Buna ziua! Nu inteleg de ce nu se da medicilor de familie ,acolo unde este prima adresabilitate! Medicii dispun si de spatii pt recoltare, dar pot lua imediat atitudinea medicala care se impune!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: