Stiri medicale

Oportunitate pentru rezidentii si medicii specialisti in Medicina Familiei

Data ultimei actualizari: 10/07/2013

Rezidentii sau medicii specialisti in primii 5 ani dupa terminarea specializarii in Medicina Familiei au oportunitatea de a accesa un program de formare internationala in Šibenik, Croatia in perioada 7-13 octombrie 2013. Care sunt conditiile de participare?

Conditii de participare

Schimbul de experienta in Medicina Familiei le este oferit rezidentilor sau medicilor specialisti de catre Societatea de Medicina Familiei din Croatia.

Rezidentul sau medicul specialist selectat trebuie sa aiba un nivel mediu-avansat de limba engleza.

Pana pe 25 iulie 2013, ora 23, rezidentii sau medicii de familie interesati trebuie sa completeze  un formular de inscriere si sa-l trimita la adresa tineriMF@snmf.ro. Formularul de inscriere se regaseste pe site-ul www.snmf.ro.

Programul schimbului de experienta

Medicul care va fi selectat pentru programul de exchange in Medicina Familiei va avea accesul la doua activitati centrale:

  • 7-9 octombrie-vizitarea unui cabinet de Medicina Familiei din Croatia
  • 10-13 octombrie-participarea la conferinta nationala de medicina familiei organizata de Societatea de Medicina Familiei din Croatia 4. Kongres KoHOM-a”. In acest caz, medicii rezidenti vor putea asista la prezentari si ateliere in limba engleza.

Taxe si costuri de participare

Medicul selectat pentru a participa la schimbul de experienta din Croatia trebuie sa-si asigure plata transportului Romania-Croatia.

Taxele de participare si costurile de cazare vor fi achitate de organizatorii din Croatia.

Medicul selectat pentru schimbul de experienta in Medicina Familiei din Croatia va fi anuntat pe data de 26.07.2013 pe site-ul Societatii Nationale de Medicina Familie (www.snmf.ro).

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.