Operatii gratuite pentru copiii cu malformatii faciale

11/04/2013

Operatii gratuite pentru copiii cu malformatii faciale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/operatii-gratuite-pentru-copiii-cu-malformatii-faciale/

poza operatieIn perioada 17-26 mai a.c. o echipa de medici chirurgi americani va realiza la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta nr. 1 din Craiova o serie de 100 de operatii pentru copiii cu malformatii faciale.

In prezent medicii de la sectia de Chirurgie Pediatrica strang cazurile de pacienti care au nevoie de o astfel de interventie chirurgicala. Dr. Andrei Zavate, medicul care coordoneaza acest proiect a declarant ca echipa de specialisti din SUA va fi formata din chirurgic plasticieni, anestezisti si medici pediatri, care vor opera malformatii faciale precum: cicatrici cauzate de arsuri, buza de iepure, despicatura de buza, val palatin, malformatii ale degetelor.

Persoanele care cunosc astfel de cazuri si sunt interesate sa participe la program trebuie sa trimita fotografii care sa exemplifice malformatia care necesita operatie, la adresa de mail azavate@gmail.com, iar pentru mai multe detalii sa il contacteze telefonic pe dr. Andrei Zavate, la numarul: 0742.486732.

Autor: Agerpress

1 Comentarii

  1. mariana says:

    Buna ziua.Ma intereseaza daca se mai fac astfel de operatii in Spitalul Judetean de Urgente nr.1 Craiova sau mai sunt asemenea campanii gratis pe undeva. Este vorba de o fetita de 5 ani cu o malformatie la buza (buza de iepure). Va multumesc frumos!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial