OMS a raportat un numar global record de infectari cu virusul SARS-CoV-2

14/09/2020
OMS a raportat un numar global record de infectari cu virusul SARS-CoV-2

OMS a raportat un numar global record de infectari cu virusul SARS-CoV-2

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/oms-a-raportat-un-numar-global-record-de-infectari-cu-virusul-sars-cov-2/

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a raportat duminica 307.930 de noi imbolnaviri cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, un nou record la nivel global, informeaza Reuters.

Bilantul deceselor a crescut cu 5.537 de morti, ajungand la un total de 917.417.

In ultimele 24 de ore, SUA si India au raportat, fiecare, peste 1.000 de noi decese, iar Brazilia a raportat 874 de morti, relateaza Agerpres.

Continut educational:

India se situeaza pe primul loc la nivel mondial in privinta noilor cazuri raportate zilnic. Infectarile cu noul coronavirus continua sa fie in crestere in 58 de tari, potrivit unei analize Reuters.

Recordul anterior privind numarul zilnic al imbolnavirilor cu noul coronavirus anuntat de OMS a fost de 306.857, inregistrat in data de 6 septembrie. Pe 17 aprilie, agentia ONU a raportat un record de 12.430 de decese.

De altfel, mai multe tari au anuntat ca reinstituie masurile de izolare din cauza numarului crescut de cazuri de imbolnavire cu Covid-19.  In tari precum Austria se foloseste deja termenul de “al doilea val al pandemiei”.

 

Etichete: cazuri covid-19, infectari cu SARS-CoV-2, pandemie covid-19, oms

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: