O asistenta de la UPU a fost lovita de un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice

18/06/2018

O asistenta de la UPU a fost lovita de un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/o-asistenta-de-la-upu-a-fost-lovita-de-un-barbat-aflat-sub-influenta-bauturilor-alcoolice/


O asistenta de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Brasov a fost lovita in noaptea de sambata spre duminica de un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice, care fusese adus la UPU.

Asistenta a fost impinsa de barbat, s-a lovit de un perete si a cazut. A fost internata la Sectia de neurochirurgie a spitalului, unde va mai ramane cateva zile.

”Azi noapte, in jurul orei 1,45, am fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 29 de ani, din municipiul Bucuresti, ce fusese transportat de un echipaj SMURD la unitatea primiri urgente, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, in incercarea de a parasi sectia ar fi impins o asistenta medicala de 43 de ani din Brasov. Aceasta s-a lovit de un perete si ulterior a cazut. Barbatului i-au fost recoltate probe de sange iar apoi a fost transportat la Spitalul de psihiatrie, unde a ramas internat. S-a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente”, precizeaza intr-un comunicat de presa purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, Gabriela Dinu, citat de Agerpres.

Purtatorul de cuvant al SCJU, Marius Leonte, a declarat ca asistenta s-a lovit la cap si este internata la Sectia neurochirurgie a spitalului.

”Inainte de a o impinge pe colega noastra, un alt asistent de la UPU a incercat sa-l opreasca sa nu paraseasca sectia, dar fara rezultat. Pe holul spitalului s-a intalnit cu colega noastra, care a incercat sa-i explice ca este bine sa ramana pentru investigatii. A fost impinsa de barbat, s-a lovit de un perete si a cazut. In cadere s-a lovit la cap, are un traumatism cranian si este internata la Sectia de neurochirurgie a spitalului, unde va mai ramane cateva zile. In loc sa ajunga dimineata acasa la familie, a ramas internata. Acesta nu este un caz izolat. Ne confruntam deseori cu astfel de situatii. In zilele urmatoare vom sustine o conferinta de presa in care vom prezenta aceste probleme”, a afirmat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, potrivit Agerpres.

Autor: Anca Rusen

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: