Nicolae Banicioiu, ministru interimar al Sanatatii – Nu sunt foarte multi bani in sistem, dar curatenia in spitale poate fi facuta

28/02/2014

Nicolae Banicioiu, ministru interimar al Sanatatii – Nu sunt foarte multi bani in sistem, dar curatenia in spitale poate fi facuta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/nicolae-banicioiu-ministru-interimar-al-sanatatii-nu-sunt-foarte-multi-bani-sistem-dar-curatenia-spitale-poate-fi-facuta/

poza ministerul sanatatiiDupa ce Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, si-a dat demisia, Nicolae Banicioiu, ministru interimar, a declarat ca sprijina proiectele demarate de fostul ministru si ca doreste ca programele initiate sa continue.

Ce se va intampla de la 1 martie in controalele spitalelor

Data de 1 martie 2014 inseamna, conform hotararilor fostului ministru, Eugen Nicolaescu, inceperea controalelor in spitale.

Intrebat daca vor fi demarate aceste controale in conditiile modificarii conducerii ministerului Sanatatii, Nicolae Banicioiu a precizat ca acest poiect trebuie continuat.

“Nu as putea sa va spun ce se va intampla dupa marti, dar ca parere personala, eu cred ca acesta este un proiect foarte bun si care cred ca trebuie continuat. Nu sunt foarte multi bani in sistem, dar curatenie in spitale si in institutiile medicale poate fi facuta de multe ori chiar si cu bani putini, atat cat am in putere o voi incuraja, o voi impulsiona”, a precizat Nicolae Banicioiu.

Eugen Nicolaescu il va sprijini pe Nicolae Banicioiu in continuarea proiectelor initiate

Ministrul interimar a precizat ca a avut discutii cu fostul ministru al Sanatatii cu privire la prioritatile pe care trebuie sa le aiba ministerul Sanatatii.

In acelasi timp, Eugen Nicolaescu l-a asigurat de sprijinul echipei cu care a lucrat pana acum in continuarea proiectelor demarate.

“Am stabilit sa avem o legatura foarte stransa pentru o perioada de timp, pe masura ce dumnealui trebuie sa intre in toate problemele, destul de complicate, pe care le stiti ale domeniului sanatatii si va reusi sa le stapaneasca asa cum trebuie. I-am exprimat disponibilitatea si a echipei care a lucrat cu mine sa stea la dispozitia dumnealui cat va crede de cuviinta, tocmai pentru a lua proiectele din mers si a le duce mai departe”, a precizat Eugen Nicolaescu.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Urmatoarele saptamani, relevante privind evolutia tulpinii Omicron

Medicul Irinel Popescu, trimis in judecata de DNA

Campanie de informare: Comportamentul preventiv sa fie regula

Proiectul privind certificatul digital COVID va ajunge, in cateva zile, in Parlament

Rafila: Dezvoltam un proiect care permite testarea extinsa la nivelul medicilor de familie