Ne pregatim pentru Ziua Medicului de Familie!

09/05/2013

Ne pregatim pentru Ziua Medicului de Familie!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ne-pregatim-pentru-ziua-medicului-de-familie/

sigla societatea nationala de medicina familieiSocietatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), alaturi de FormareMedicala.ro organizeaza o serie de activitati si manifestari pentru a sarbatori asa cum se cuvinte “Ziua Medicului de Familie“, pe data de 19 mai. 

Va invitam sa ne fiti alaturi atat pe snmf.ro, cat si pe FormareMedicala.ro, pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de celebrarea Zilei Medicului de Familie, un eveniment deosebit de important pentru intreaga comunitate a medicilor de familie, prin intermediul caruia putem aduce omagii acestei specializari medicale, ce reprezinta unul dintre personajele principale in intreaga medicina. 

“Dorim sa valorificam aceasta sarbatoare pentru a sublinia inca o data rolul major pe care medicul de familie il are in sistemul medical, mai ales prin activitatea sa de profilaxie, dar si prin permanentul contact cu pacientii. Ziua Medicului de Familie este un eveniment sarbatorit la nivel international si are o insemnatate deosebita pentru comunitatea noastra, a medicilor de familie, si consideram ca fiecare profesionist din domeniu trebuie sa o celebreze, pentru ca fiecare dintre noi este un pilon de baza in sistemul medical. “, a declarat dr. Sandra Alexiu, secretar SNMF. 

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: