MS: 302 centre de vaccinare anti-Covid in unitatile sanitare si 597 de centre in alte unitati

08/12/2020

MS: 302 centre de vaccinare anti-Covid in unitatile sanitare si 597 de centre in alte unitati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ms-302-centre-de-vaccinare-anti-covid-in-unitatile-sanitare-si-597-de-centre-in-alte-unitati/

Pana in prezent, au fost identificate 302 centre de vaccinare anti-COVID in unitati sanitare pentru demararea imunizarii personalului medical si 597 in alte spatii, in afara unitatilor sanitare, pentru etapele de vaccinare II si III, transmite Ministerul Sanatatii.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 4 EMC:

Bolile meningococice

“Pana in acest moment au fost identificate 302 centre de vaccinare in unitati sanitare pentru demararea imunizarii personalului medical si 597 centre – in alte spatii, in afara unitatilor sanitare, pentru etapele de vaccinare II si III, conform Strategiei de vaccinare impotriva COVID-19. In total, urmeaza a fi infiintate, conform datelor actuale, circa 900 de centre, urmand ca, in cursul acestei saptamani, sa se definitiveze numarul acestora la nivel national. Directiile de sanatate publica au termen ca, pana maine, 9 decembrie 2020, sa transmita informatiile finale privind identificarea spatiilor in care vor fi infiintate centrele de vaccinare, dar si privind resursa umana care va fi implicata in constituirea echipelor de vaccinare”, se precizeaza intr-un comunicat MS.

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 este un organism interministerial, fara personalitate juridica, in subordinea directa a Secretariatului General al Guvernului si coordonarea prim-ministrului.

Etichete: centre de vaccinare, vaccinare anti-covid, vaccinare coronavirus

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Alina Pilici says:

    Pot sa intru și eu in cadrul personalului desemnat pt vaccinare?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala