Motiune simpla pe Sanatate depusa in Camera Deputatilor

14/06/2017

Motiune simpla pe Sanatate depusa in Camera Deputatilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/motiune-simpla-pe-sanatate-depusa-in-camera-deputatilor/

Deputatul Petru Movila a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, depunerea motiunii simple pe sanatate intitulata “Cand Sanatatea va fi fost o prioritate”.

Potrivit acestuia, motiunea indeplineste conditiile legale. Conform regulamentului, Biroul permanent urmeaza sa ia o decizie privind motiunea, data dezbaterii acesteia, scrie Agerpres.

In textul motiunii simple se arata ca preocuparea cea mai importanta a guvernuluiĀ  acutual in sanatate este acoperirea lipsei de responsabilitate in privinta crizei de vaccinuri, a masurilor de autorizare sanitara a spitalelor, a exportului de medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, precum si a achizitiei de ambulante.

“Premierul Grindeanu si responsabilul de resort, Florian Bodog, au facut tot ce le sta in putere pentru a respecta promisiunile bombastice din programul de guvernare in domeniul sanatatii. In acelasi timp, preocuparea cea mai importanta a guvernului PSD in sanatate consta in acoperirea lipsei de responsabilitate pe aspecte mult mai concrete, cum sunt vaccinarea si criza de vaccinuri, absenta masurilor privind autorizarea sanitara a spitalelor care nu indeplinesc criterii de bun simt, minimale, impiedicarea re-exportului de medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, dansul printre interese pentru achizitia de ambulante”, precizeaza textul motiunii simple, conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Florin Citu: Romania are o campanie de vaccinare de succes

Urmasii salariatilor din sistemul sanitar, decedati in urma infectiei cu SARS-CoV-2, vor beneficia de pensie

CMR si CMMB atrag atentia ca medicii trebuie sa prescrie tratamente conform ghidurilor si protocoalelor in vigoare

Autoritatile iau in calcul un nou algoritm privind evolutia cazurilor de Covid-19

Focar cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la o scoala din Bucuresti