Motiune simpla pe Sanatate depusa in Camera Deputatilor

14/06/2017

Motiune simpla pe Sanatate depusa in Camera Deputatilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/motiune-simpla-pe-sanatate-depusa-in-camera-deputatilor/

Deputatul Petru Movila a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, depunerea motiunii simple pe sanatate intitulata “Cand Sanatatea va fi fost o prioritate”.

Potrivit acestuia, motiunea indeplineste conditiile legale. Conform regulamentului, Biroul permanent urmeaza sa ia o decizie privind motiunea, data dezbaterii acesteia, scrie Agerpres.

In textul motiunii simple se arata ca preocuparea cea mai importanta a guvernului  acutual in sanatate este acoperirea lipsei de responsabilitate in privinta crizei de vaccinuri, a masurilor de autorizare sanitara a spitalelor, a exportului de medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, precum si a achizitiei de ambulante.

“Premierul Grindeanu si responsabilul de resort, Florian Bodog, au facut tot ce le sta in putere pentru a respecta promisiunile bombastice din programul de guvernare in domeniul sanatatii. In acelasi timp, preocuparea cea mai importanta a guvernului PSD in sanatate consta in acoperirea lipsei de responsabilitate pe aspecte mult mai concrete, cum sunt vaccinarea si criza de vaccinuri, absenta masurilor privind autorizarea sanitara a spitalelor care nu indeplinesc criterii de bun simt, minimale, impiedicarea re-exportului de medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, dansul printre interese pentru achizitia de ambulante”, precizeaza textul motiunii simple, conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: