Monica Pop: Nu este niciun abuz in serviciu

04/04/2017

Monica Pop: Nu este niciun abuz in serviciu

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/monica-pop-nu-este-niciun-abuz-in-serviciu/

monica pop

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, vine cu replica la anuntul facut de DNA, conform careia este urmarita penal, si afirma ca nu a savarsit niciun abuz in serviciu.

“Nu este niciun abuz in serviciu, de niciun fel. Am de la ANI hartie ca nu este nicio incompatibilitate, care este pusa la dosar (hartia – n.r.). Toate reclamatiile pornesc de la o asistenta care ne-a facut vreo 500 de procese si ei stiu foarte bine. Primaria nu s-a constituit in niciun fel de parte civila. Nimic. Nu este adevarat”, a afirmat Monica Pop, conform Agerpres.

Ea a mentionat ca Primaria a avut mereu reprezentant in Consiliul de Administratie al spitalului si ca nu s-au luat hotarari fara el.   

Potrivit unei informari din partea DNA, Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, este urmarita penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. ILIOIU CRISTINA says:

    Pacat ! La noi valorile autentice nu trebuie sa scoata capul ca deranjeaza. A aparut la posturi de tv. neinrolate si a devenit ingrata-marea coruptie a devenit MAREA GAINAREALA si face apanajul exclusiv al D.N.A !??. Unde sunt DEVALIZATORII tarii?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati