Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

20/04/2021
Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Modificari privind modalitatea de programare la vaccinarea anti-COVID

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/modificari-privind-modalitatea-de-programare-la-vaccinarea-anti-covid/

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, spune ca, in perioada urmatoare, vor fi implementate o serie de modificari in ceea ce priveste modalitatea de programare pentru vaccinare.

“Vor fi (…) implementate cat de curand o serie de modificari in ceea ce priveste modalitatea de programare in ideea in care extindem diverse mijloace si cai prin care o persoana poate sa acceseze un centru de vaccinare, plecand de la ideea ca, in mod deosebit, in mediul rural, dar nu numai, de multe ori, este dificila accesarea platformei de programare si atunci trebuie sa gasim o serie de solutii si de metode complementare prin care o persoana sa beneficieze in final de vaccinare’, a explicat seful CNCAV, potrivit Agerpres.

El a afirmat ca se vor putea face programari telefonic, prin call-center, fara crearea unui cont in platforma si direct la un centru de vaccinare.

“Doua solutii concrete. Va exista posibilitatea de programare telefonica tot prin intermediul operatorului de call-center. Persoana respectiva se va programa direct in centrul de vaccinare fara sa existe nevoia crearii unui cont in platforma. O alta modalitate pe care o avem in vedere este ca persoana respectiva sau mai multe sa se programeze direct la centrul de vaccinare. Sunt in mod deosebit persoane din mediul rural care se pot deplasa la un centru de vaccinare si se trec pe lista exact in respectivul centru si se va stabili ziua in care trebuie sa se prezinte pentru vaccinare”, a precizat Valeriu Gheorghita potrivit sursei citate.

Etichete: programate vaccinare, modalitati de programare vaccinare

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: