Moderna da asigurari ca doza booster sporeste protectia impotriva Omicron

20/12/2021
Moderna da asigurari ca doza booster sporeste protectia impotriva Omicron

Moderna da asigurari ca doza booster sporeste protectia impotriva Omicron

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/moderna-da-asigurari-ca-doza-booster-sporeste-protectia-impotriva-omicron/

Compania Moderna a dat asigurari ca doza de supra-rapel (booster) a vaccinului sau anti-COVID-19 sporeste protectia impotriva variantei Omicron, relateaza EFE.

Compania a anuntat, luni, datele preliminare ale studiilor realizate asupra dozelor de ranfort si strategia pe care o preconizeaza pentru a combate noua varianta a SARS-CoV-2 responsabila a pandemiei, scrie si Agerpres.

Intr-un comunicat de presa, Moderna a precizat ca este vorba de o varianta a virusului “ingrijoratoare pentru toti” si “inalt contagioasa”, dar a subliniat ca doza booster a vaccinului sau duce la cresterea nivelurilor de anticorpi neutralizatori si ca lucreaza deja la o doza de ranfort specifica impotriva acestei variante.

De asemenea, compania a asigurat ca, in fata complexitatii dezvoltarii unui nou vaccin, isi va axa eforturile “pe termen scurt” pe combaterea noii variante a virusului cu doza de supra-rapel a vaccinului sau original.

Etichete: booster moderna, vaccin moderna protectie omicron, vaccin anti-covid moderna

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: