Ministrul Tataru, despre acuzatiile de nepotism care i se aduc: Un semn ca am iesit din pandemie

04/06/2020

Ministrul Tataru, despre acuzatiile de nepotism care i se aduc: Un semn ca am iesit din pandemie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-tataru-despre-acuzatiile-de-nepotism-care-i-se-aduc-un-semn-ca-am-iesit-din-pandemie/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut referire la acuzatiile de nepotism care i se aduc, subliniind ca acestea sunt atacuri politice si indica faptul ca el si Guvernul si-au facut bine treaba in perioada pandemiei.

”Este un moment pe care il gestionez, in care atacurile politice sau de alta natura au inceput sa apara. Este un semn ca am iesit din pandemie si Guvernul Romaniei si eu, ca ministru al Sanatatii, ne-am facut treaba. In aceasta perioada am sesizat ca mi-au aparut si rude, mi-au aparut foarte multe locuri unde as fi gestionat. Nu, niciuna din acele persoane nu-mi este ruda, iar multe dintre ele, daca ne referim la Antibiotice (Iasi n.red.), erau in adunarea generala a actionarilor, pusi de predecesorul meu, iar in minister erau inainte de a ajunge eu. Iar alte persoane, daca ne referim, erau sefi de DSP-uri, de peste 10 ani de zile, prin concurs”, a afirmat Tataru, la TVR 1, citat si de Agerpres.

Declaratiile vin in contextul acuzatiilor de nepotism vehiculate recent, cum ca demnitarul si-ar fi angajat rude in functii-cheie.

Etichete: nelu tataru, acuzatii nepotism, angajari ministerul sanatatii

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: