Ministrul Sanatatii va trimite Corpul de Control la DSP Valcea

28/03/2019
Ministrul Sanatatii va trimite Corpul de Control la DSP Valcea

Ministrul Sanatatii va trimite Corpul de Control la DSP Valcea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-va-trimite-corpul-de-control-la-dsp-valcea/

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Directia de Sanatate Publica (DSP) Valcea. Ea s-a declarat nemultumita de felul in care aceasta institutie a tratat cazul baietelului de un an si o luna care la inceputul lunii ianuarie a ajuns in moarte cerebrala la Bucuresti dupa ce a fost internat o zi la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea.

“Corpul de Control urmeaza sa vina la Directia de Sanatate Publica pentru ca din punctul meu de vedere si in calitate de ministru, si in calitate de om, si in calitate de mama au existat inadvertente intre ceea ce am primit din spital ca foi de observatie si documente, pentru ca am dreptul sa le vad, si ceea ce am primit de la Directia de Sanatate Publica. Adica asa, ceva foarte soft, nu s-a intamplat nimic… A, s-a intamplat, dar trece… Asta e. Nu, nu pot sa fiu de acord cu asta. Deci, Corpul de Control acolo va merge”, a declarat ministrul Sorina Pintea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, demnitarul a mai subliniat ca acest caz este unul dintre motivele pentru care a venit in vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, din punctul ei de vedere ancheta pentru clarificarea imprejurarilor care au dus in final la moartea copilului nefiind inca incheiata.

Etichete: dsp valcea, corpul de control, ministrul sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: