Ministrul Sanatatii multumeste BOR pentru implicarea in campania pro-vaccinare

08/08/2017

Ministrul Sanatatii multumeste BOR pentru implicarea in campania pro-vaccinare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-multumeste-bor-pentru-implicarea-in-campania-pro-vaccinare/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a multumit Patriarhului BOR, Daniel, si tuturor preotilor care s-au implicat in campania pro-vaccinare.

“Doresc sa multumesc Preafericitului Parinte Patriarh Daniel si tuturor preotilor care sunt alaturi de parinti si copii, pentru angajamentul si implicarea acestora in campania pro-vaccinare. Parteneriatul dintre Biserica si institutiile statului este esential pentru societatea noastra. Impreuna, putem face mai mult bine si mai multe lucruri bune pentru viitorul sanatos al copiilor nostri. Deschiderea si implicarea sociala a Bisericii Ortodoxe Romane in viata comunitatii sunt bine cunoscute, ca si misiunea sa educationala. Biserica reprezinta un sprijin de nepretuit pentru familiile din Romania, un adevarat pilon de incredere si de speranta. De aceea, activitatea pastorala si misionara desfasurata de Biserica in slujba credinciosilor sai este pe cat de importanta, pe atat de apreciata”, a scris Florian Bodog, pe pagina lui de Facebook.

La inceputul saptamanii, Patriarhia Romana a anuntat ca sustine programele publice de vaccinare care urmaresc scopuri terapeutice, precizand ca parintii copiilor trebuie sa primeasca asigurari din partea autoritatilor competente si a companiilor farmaceutice asupra faptului ca vaccinurile provin din surse sigure.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: