Ministrul Sanatatii, in vizita de lucru la Agentia Europeana pentru Medicamente

25/07/2017

Ministrul Sanatatii, in vizita de lucru la Agentia Europeana pentru Medicamente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-in-vizita-de-lucru-la-agentia-europeana-pentru-medicamente/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost la inceputul acestei saptamani la Londra, la sediul Agentiei Europene pentru Medicamente.

Vizita demnitarului s-a inscris in cadrul demersurilor diplomatice si guvernamentale in vederea depunerii candidaturii Romaniei pentru relocarea la Bucuresti a sediului EMA.

“Impreuna cu domnul ministru Victor Negrescu, domnul ambasador Dan Mihalache si domnul doctor Nicolae Fotin, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului, astazi am efectuat o vizita de lucru la sediul Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA) din Londra, unde am purtat discutii cu directorul executiv al Agentiei, Guido Rasi si cu cei aproape 30 de angajati romani. Vizita noastra se inscrie in cadrul mai larg al demersurilor diplomatice si guvernamentale in vederea depunerii candidaturii Romaniei pentru relocarea la Bucuresti a sediului EMA”, a scris ministrul Florian Bodog pe pagina lui de Facebook.

Continut educational:

Guvernul a anuntat pe 21 iulie ca a fost finalizat dosarul de candidatura pentru relocarea de la Londra la Bucuresti a Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA), in contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

OMS nu este de acord cu conditionarea accesului intr-un stat in functie de certificatele de vaccinare

Livrarile de vaccin vor fi reduse in saptamanile viitoare | Romania continua vaccinarea cu stocul de rezerva

84,6% din personalul medical ar putea fi vaccinat pana la sfarsitul lunii ianuarie

Vlad Voiculescu: 30 de lei per pacient programat la vaccinarea anti-Covid pentru medicii de familie

A V-a transa de vaccin de la Pfizer & BioNtech, de 87.750 de doze, ajunge in Romania