Ministrul Sanatatii, in vizita de lucru la Agentia Europeana pentru Medicamente

25/07/2017

Ministrul Sanatatii, in vizita de lucru la Agentia Europeana pentru Medicamente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-in-vizita-de-lucru-la-agentia-europeana-pentru-medicamente/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost la inceputul acestei saptamani la Londra, la sediul Agentiei Europene pentru Medicamente.

Vizita demnitarului s-a inscris in cadrul demersurilor diplomatice si guvernamentale in vederea depunerii candidaturii Romaniei pentru relocarea la Bucuresti a sediului EMA.

“Impreuna cu domnul ministru Victor Negrescu, domnul ambasador Dan Mihalache si domnul doctor Nicolae Fotin, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului, astazi am efectuat o vizita de lucru la sediul Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA) din Londra, unde am purtat discutii cu directorul executiv al Agentiei, Guido Rasi si cu cei aproape 30 de angajati romani. Vizita noastra se inscrie in cadrul mai larg al demersurilor diplomatice si guvernamentale in vederea depunerii candidaturii Romaniei pentru relocarea la Bucuresti a sediului EMA”, a scris ministrul Florian Bodog pe pagina lui de Facebook.

Continut educational:

Guvernul a anuntat pe 21 iulie ca a fost finalizat dosarul de candidatura pentru relocarea de la Londra la Bucuresti a Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA), in contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord din Uniunea Europeana.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Echipe mobile de vaccinare in toate comunele din Romania

Peste 2.000 de persoane vaccinate anti-Covid in cabinetele medicilor de familie din Harghita

Proiect MS privind imbunatatirea metodologiei de supraveghere si raportare a infectiilor nosocomiale

Aproximativ 25% rata de acoperire vaccinala la nivel national

Studiu despre problemele de sanatate cu care se confrunta multi pacienti vindecati de Covid-19