Ministrul Sanatatii: In ultimele doua saptamani, rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori

04/08/2017

Ministrul Sanatatii: In ultimele doua saptamani, rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-in-ultimele-doua-saptamani-rata-de-vaccinare-a-crescut-de-aproape-patru-ori/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori in ultimele doua saptamani.

“In ultimele doua saptamani, rata de vaccinare a crescut de aproape patru ori. Vom avea cifre absolute la inceputul saptamanii viitoare”, a declarat Bodog la inceputul sedintei de Guvern, potrivit Agerpres.

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Bodog sa continue sa aplice masurile de sanctionare a “celor care nu au inteles ce trebuie sa faca in domeniu”.

“Vreau sa aduc un mesaj de multumiri, multumiri din suflet in numele Guvernului si al meu, pentru campania extraordinara dusa de presa in sprijinul campaniei de vaccinari, si nu numai presei, ci si celor foarte activi pe media electronica, in spatiul virtual. Rezultatele campaniei (…) sunt cuantificabile (…) si, dupa parerea mea, sunt spectaculoase pentru o saptamana, cu toate ca, domnule ministru, am sa va rog sa continuati cu masurile si de sanctionare a celor care inca n-au inteles ce trebuie sa faca in domeniu”, i-a transmis Tudose lui Bodog conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: