Ministrul Sanatatii: Faptul ca scade incidenta nu trebuie sa ne faca sa lasam garda jos

03/12/2021
Ministrul Sanatatii: Faptul ca scade incidenta nu trebuie sa ne faca sa lasam garda jos

Ministrul Sanatatii: Faptul ca scade incidenta nu trebuie sa ne faca sa lasam garda jos

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-faptul-ca-scade-incidenta-nu-trebuie-sa-ne-faca-sa-lasam-garda-jos/

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a subliniat ca scaderea incidentei cazurilor de Covid nu trebuie sa ne faca sa lasam garda jos si a facut din nou un apel la responsabilitate pentru respectarea normelor de siguranta sanitara.

El a fost intrebat daca exista posibilitatea sa fie eliminata obligativitatea certificatului COVID in cazul magazinelor, in conditiile in care incidenta infectarilor cu SARS-CoV-2 este in scadere.

“O sa vedem exact care e situatia. Problema si ingrijorarea mea, si aici nu putem sa nu discutam, daca vrem sa fim corecti, este ca dumneavoastra discutati de certificat, eu discut despre comportamentul lipsit de responsabilitate din parte unor oameni. Am vazut concerte la care oamenii se inghesuiau, nu purtau masca, am vazut manifestari in aer liber in care oamenii nu purtau masca. Lucrul asta nu este in regula. Faptul ca scade incidenta acum nu trebuie sa ne faca sa lasam garda jos. Dimpotriva, vrem sa avem sarbatori linistite si pentru lucru asta trebuie sa lucram cu totii”, a declarat ministrul Alexandru Rafila.

Seful Executivului, Nicolae Ciuca, alaturi de ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, presedintele CNCAV, Valeriu Gheorghita si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat au purtat discutii cu reprezentantii cultelor religioase pe tema gestionarii pandemiei.

Etichete: incidenta covid, cazuri covid, masuri sanitare, alexandru rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: