Ministrul Sanatatii: Eu va incurajez sa purtati masca in continuare

18/02/2022

Ministrul Sanatatii: Eu va incurajez sa purtati masca in continuare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-eu-va-incurajez-sa-purtati-masca-in-continuare/

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, recomanda populatiei sa poarte in continuare masca de protectie mai ales in spatiile inchise si sa aiba un comportament precaut. El sustine ca recomandarile specialistilor trebuie sa primeze fata de dezbaterile despre constitutionalitatea unei masuri.

“Eu va incurajez sa purtati masca in continuare pana cand stiu sigur ca situatia din spitale a ajuns la normalitate si practic transmiterea comunitara se opreste in Romania. Este o recomandare si cred ca recomandarile specialistilor ar trebui sa fie mai puternice in argumentatie decat dezbaterile pe baza unei prevederi legata de o ordonanta si constitutionalitatea ei”, a declarat ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Potrivit demnitarului, discutiile legate de constitutionalitatea unei ordonante nu au legatura cu sanatatea publica, iar comportamentul precaut si utilizarea mastii mai ales in spatii inchise sunt masuri de prevenire a raspandirii COVID-19. Deocamdata, el nu a precizat un termen clar legat de relaxarea restrictiilor

Etichete: masca in spatii inchise, purtarea mastii, alexandru rafila

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: