Ministrul Sanatatii din Austria demisioneaza, declarandu-se surmenat de pandemie: Nu vreau sa ma distrug

13/04/2021

Ministrul Sanatatii din Austria demisioneaza, declarandu-se surmenat de pandemie: Nu vreau sa ma distrug

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-din-austria-demisioneaza-declarandu-se-surmenat-de-pandemie-nu-vreau-sa-ma-distrug/

Ministrul Sanatatii din Austria, Rudolf Anschober, a anuntat marti ca demisioneaza din cauza faptului ca este surmenat din cauza pandemiei de COVID-19, iar sanatatea sa a fost afectata, informeaza Reuters, DPA si Agerpres.

Rudolf Anschober a detinut aceasta functie timp de 14 luni.

“Eu… nu vreau sa ma distrug. Mi-am dat seama ca trebuie sa apas frana de urgenta in ce ma priveste”, a spus Anschober, in varsta de 60 de ani, intr-un scurt comunicat transmis mass-media, potrivit surselor citate.

El a adaugat ca a avut recent probleme cu tensiunea arteriala si este epuizat si a subliniat ca tara are nevoie de un ministru perfect sanatos in aceasta faza a pandemiei.

El a fost desemnat cel mai popular ministru in vara anului trecut, in urma unui sondaj realizat de un tabloid.

Cu toate acestea, el a fost responsabil si de erori tehnice in seria de reglementari emise de ministerul sau in timpul pandemiei.

Capitala Viena si alte regiuni din estul Austriei sunt in lockdown de la inceputul lunii aprilie din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, mai relateaza sursele mentionate.

Etichete: demisie ministrul sanatatii austria, epuizare pandemie, pandemie europa

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: