Ministrul Sanatatii, catre cadrele medicale: Fratii mei, Romania are nevoie de voi!

03/04/2020
Ministrul Sanatatii, catre cadrele medicale:  Fratii mei, Romania are nevoie de voi!

Ministrul Sanatatii, catre cadrele medicale: Fratii mei, Romania are nevoie de voi!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-catre-cadrele-medicale-fratii-mei-romania-are-nevoie-de-voi/

Apel mobilizator facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, pentru personalul medical care se lupta cu Covid-19. Demnitarul afirma este un moment dificil in care cadrele medicale trebuie sa-si onoreze meseria pentru a salva vieti.

Continut educational:

“Stimati colegi de breasla, fratii mei, Romania are nevoie de voi. Suntem cu totii – medici, asistente, personal medical in aceasta lupta contra-cronometru. Este un moment dificil in care trebuie sa demonstram, din nou, ca ne onoram meseria ca sa salvam vieti, ca oamenii se pot baza pe noi. Este un moment dificil. Medicina romaneasca intotdeauna europeana, niciodata izolata, chiar si inainte de 1989, nu a clacat. A demonstrat ca poate face fata perioadelor grele. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa-si adune fortele atunci cand a fost nevoie de el. Este timpul sa o facem din nou. Eu voi fi aici, alaturi de voi, cat va fi nevoie de mine, indiferent ce va urma. Fiti alaturi de mine, pentru pacientii nostri, asa cum ati stiut sa fiti intotdeauna! Stiu de ce aveti nevoie, pentru ca am fost alaturi de voi si voi continua sa merg in spitale, pentru a evalua situatia la fata locului. Nu sunteti singuri!”, a transmis ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cadrelor medicale din Romania.

El a mai adaugat ca echipa Ministerului Sanatatii lucreaza 24 de ore din 24 pentru a lua masurile adaptate fiecarei situatii in parte.

Etichete: nelu tataru, cadre medicale, personal medical, medici si asistente, pandemie covid-19

autor

Autor: Adriana Pavel

3 Comentarii

  1. oana sterpu says:

    cred ca in acele spitale (exemplu din suceava si nu numai de acolo) unde programul unui medic, asistent , infirmier etc este mai mare de 8 ore /zi ar fi bine sa ne gandim la o solutie umana. din respect pentru acei oameni si pentru pacienti echipa manageriala si departamentul hr se poate gandi la o solutie : sa organizeze examene , sa anunte unitatile de invatamant (mai ales din apropiere : universitati , licee de profil) ca intentioneaza sa organizeze examene pentru noii angajati si sa anunte toate detaliile referitoare la examene. Cred ca ar fi util sa aleaga angajatul daca doreste un program de 4 ore , 8 ore etc., un contract pe o perioada determinata sau nedeterminata etc. in mod surprinzator unii angajati prefera un program mai scurt , mai putin solicitant pentru a evita aparitia unor greseli. Ideea cred ca se poate aplica si in alte domenii.

  2. orban ecaterina maria says:

    DRAGI COLEGI SUNTEM CU GANDUL LA VOI TOT TIMPUL!!!!!!

  3. Liviu Ghita says:

    Suntem si am fost alaturi,suntem medici cu totii ,vrem sa profesam si sa fim respectati!Sa inceteze campania mediatica impotriva noastra,colegii care au demisionat au facut-o pentru ca nu au avut echipament,au situatii speciale! Protejati-ne si noi ne vom face meseria!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: