Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice

12/10/2020

Ministrul Sanatatii: Asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-asimptomaticii-vor-fi-evaluati-la-domiciliu-si-programati-pentru-investigatiile-paraclinice/

Asimptomaticii care nu au comorbiditati vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatii medicale, potrivit anuntului facut de ministrul Nelu Tataru.

“Dupa cum stiti, asimptomaticii odata cu primirea rezultatului ar trebui sa anunte medicul de familie, Directia de Sanatate Publica si cu ambulanta sa se prezinte la un spital de boli infectioase. Exista acele pana in 48 de ore in care vom avea acele evaluari. In acest moment, tot ce inseamna asimptomatici cu un test pozitiv merg si aglomereaza unitatile de primire de urgente. Evaluarea pe care o vom face saptamana viitoare, chiar luni vom avea aceasta intalnire, asimptomaticii vor fi evaluati la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice”, a precizat ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, el a adaugat ca asimptomaticii cu comorbiditati vor ramane in continuare cu internare dupa evaluare, iar simptomaticii fara comorbiditati vor fi evaluati si vor primi un tratament la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

Etichete: asimptomatici covid-19, tratament pacienti asimptomatici, asimptomatici la domiciliu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: