Ministrul Sanatatii: A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru

16/10/2020

Ministrul Sanatatii: A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-a-cauta-vinovati-inseamna-a-ne-lua-din-timpul-nostru/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru este de parere ca, daca s-ar respecta regulile si dupa impunerea unor restrictii, in doua – trei saptamani ar putea fi inregistrata o estompare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Insuficienta cardiaca

“Nu as cauta vinovati. As cauta calea prin care noi toti sa respectam niste reguli si sa observam ca, dupa impunerea unor restrictii in contextul pandemic si in contextul sarbatorilor religioase, in doua – trei saptamani sa vedem o estompare a cresterii numarului de cazuri. In contextul fiecarei sarbatori, putem intalni respectari sau nerespectari de reguli. A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru si a pierde un moment important in care putem gestiona o crestere a numarului de cazuri”, a declarat ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Guvernul a decis prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu 15 octombrie, ca urmare a deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Etichete: nelu tataru, restrictii pandemie covid-19, stare de alerta

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Peste 80 de cadre medicale din Botosani sunt infectate cu SARS-CoV-2

Comisia Europeana a aprobat cumpararea in avans a 80 de milioane de doze de vaccin anti-Covid produs de Moderna

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti a primit un premiu special pentru calitatea ingrijirilor acordate pacientilor cu AVC

Iasi: Peste jumatate dintre pacientii de la UPU, confirmati cu COVID-19

Un medic ATI incurajeaza vaccinarea anti-Covid si vorbeste despre lupta din linia I