Ministrul Sanatatii: A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru

16/10/2020
Ministrul Sanatatii: A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru

Ministrul Sanatatii: A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-sanatatii-a-cauta-vinovati-inseamna-a-ne-lua-din-timpul-nostru/

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru este de parere ca, daca s-ar respecta regulile si dupa impunerea unor restrictii, in doua – trei saptamani ar putea fi inregistrata o estompare a cresterii numarului de cazuri de COVID-19.

“Nu as cauta vinovati. As cauta calea prin care noi toti sa respectam niste reguli si sa observam ca, dupa impunerea unor restrictii in contextul pandemic si in contextul sarbatorilor religioase, in doua – trei saptamani sa vedem o estompare a cresterii numarului de cazuri. In contextul fiecarei sarbatori, putem intalni respectari sau nerespectari de reguli. A cauta vinovati inseamna a ne lua din timpul nostru si a pierde un moment important in care putem gestiona o crestere a numarului de cazuri”, a declarat ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Guvernul a decis prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu 15 octombrie, ca urmare a deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Etichete: nelu tataru, restrictii pandemie covid-19, stare de alerta

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: