Ministrul Muncii: Lucram la o Hotarare de Guvern pentru majorarea salariului minim incepand de la 1 ianuarie 2019

25/09/2018

Ministrul Muncii: Lucram la o Hotarare de Guvern pentru majorarea salariului minim incepand de la 1 ianuarie 2019

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-muncii-lucram-la-o-hotarare-de-guvern-pentru-majorarea-salariului-minim-incepand-de-la-1-ianuarie-2019/


Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul lucreaza la o hotarare de guvern pentru cresterea salariului minim incepand din 1 ianuarie 2019 la valoarea de 2.050 de lei, potrivit Mediafax.

“Lucram la o Hotarare de Guvern pentru majorarea salariului minim incepand de la data de 1 ianuarie 2019 si va fi 2.050 de lei. Deja am discutat despre asta saptamana trecuta cand ne-am intalnit cu patronatele si sindicatele. Ne-au spus ca ar vrea sa stie ca va fi un mecanism foarte clar ca sa stie la ce sa se astepte. Le-am spus ca din punctul nostru de vedere, programul nostru de guvernare este foarte clar, il aplicam ad literam si ar fi trebuit sa stie ca din ianuarie va fi din nou o majorare a salariului minim”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, la Antena 3.

Totodata, ministrul Muncii a mai spus ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro, scrie si Hotnews.

“Dupa ce vom finaliza acest ciclu de guvernare, vom intra pe moneda euro. Am pornit in decembrie 2016 cu un salariu minim de 205 euro si am ajuns la 251”, a completat Vasilescu conform surselor mentionate.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: