Ministrul Apararii Nationale despre Institutul Cantacuzino: Pana la sfarsitul anului incadram 200 de oameni

26/10/2018

Ministrul Apararii Nationale despre Institutul Cantacuzino: Pana la sfarsitul anului incadram 200 de oameni

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministrul-apararii-nationale-despre-institutul-cantacuzino-pana-la-sfarsitul-anului-incadram-200-de-oameni/


Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat ca pana la sfarsitul acestui an la Institutul Cantacuzino vor fi incadrati 200 de specialisti, mentionand, totodata, ca pentru aceste posturi a existat un mare interes din partea potentialilor candidati.

“Pana la finele anului reusim si incadram 200 de oameni – aici este un efort real. Pentru ca este foarte complicat sa incadrezi cercetatori, medici, biologi, chimisti (…), oameni cu o specializare aparte. Nu gasesti peste tot asa ceva. Un lucru este insa interesant, anume acela ca pentru posturile acestea foarte specializate au fost foarte multe solicitari. Oamenii vin, in continuare, atrasi de ceea ce reprezinta Institutul Cantacuzino”, a spus ministrul Mihai Fifor, la Antena 3, citat si de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 8 EMC:

HTA – Actualitati Ghid ESC/ESH

In ceea ce priveste productia de vaccin, ministrul Apararii a mentionat ca aceasta se va realiza in alte conditii decat cele din trecut, cand vaccinul antigripal era produs intr-un spatiu din subsolul institutului. El a aratat ca a fost identificat un teren pe care va fi construita o hala moderna, precizand, totodata, ca este nevoie si de un transfer de tehnologie in cazul productiei de vaccinuri.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Webinar medical | Actualitati in managementul neuropatiei diabetice

Petitie prin care se solicita raportarea infectiilor din spitale

Webinar medical gratuit | Fierul, energia si contractilitatea

Spitalul “Victor Babes” Timisoara a primit un analizator automat de imunologie

FDA a aprobat un test Covid care detecteaza prezenta anticorpilor si nivelul de protectie asigurat de acestia