Ministerul Sanatatii: Sesiune extraordinara a concursului de rezidentiat – 29 iunie 2014

08/05/2014

Ministerul Sanatatii: Sesiune extraordinara a concursului de rezidentiat – 29 iunie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-sesiune-extraordinara-concursului-de-rezidentiat-29-iunie-2014/

Anul acesta, mai multi candidati la medicinaMinisterul Sanatatii a anuntat ca va organiza o Sesiune extraordinara a concursului de rezidentiat pentru ocuparea posturilor ramase libere in domeniul medicina in urma concursului de rezidentiat din 17 noiembrie 2013. Concursul va fi organizat in data de 29 iunie 2014 doar in Centrul universitar Cluj – Napoca.

432 locuri si posturi vor fi scoase la concurs pentru sesiunea extraordinara

Pentru sesiunea extraordinara din 29 iunie 2014 anuntata de ministerul Sanatatii, vor fi scoase la concurs 432 locuri si posturi.

Anuntul facut public despre sesiunea extraordinara a concursului de rezidentiat vine dupa ce ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a aprobat organizarea acestui concurs pentru ocuparea locurilor ramase libere din sesiunea noiembrie 2013.

Informatii suplimentare despre sesiunea extraordinara a concursului de rezidentiat

Informatii suplimentare si detalii despre noua sesiune a concursului de rezidentiat din 29 iunie 2014 vor fi disponibile pe site-ul oficial al ministerului Sanatatii, www.ms.ro.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

1 Comentarii

  1. Marin Ana-Maria says:

    Buna ziua dragi colegi, fiti amabili si spuneti-mi cum pot proceda pt incriere, daca sunt din alt oras decat cluj. Va multumesc

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: