Ministerul Sanatatii: Licitatii pentru medicamente oncologice

15/11/2016

Ministerul Sanatatii: Licitatii pentru medicamente oncologice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-licitatii-pentru-medicamente-oncologice/

ministerul-sanatatiiPotrivit unui anunt publicat pe SEAP, Ministerul Sanatatii a demarat o procedura de licitatie deschisa pentru a achizitiona medicamente oncologice.
Anuntul vizeaza incheierea unui acord-cadru pentru achizitia publica centralizata de medicamente oncologice. Acordul va fi incheiat cu maximum 7 agenti economici, va avea o durata de 24 de luni si o valoare estimata la o suma cuprinsa intre 714.200.791,91 de lei si 872.914.240,61 de lei, fara TVA, scrie Agerpres.

Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut, iar principalele modalitati de finantare si plata sunt reprezentate de bugetul Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 decembrie, ora 16,00, iar data limita de evaluare a ofertelor, in SEAP, este 19 decembrie, ora 18,00.

Ministerul Sanatatii a demarat o licitatie deschisa si pentru achizitia publica centralizata de medii de cultura din cadrul Programului national de supraveghere si control al tuberculozei, potrivit unui alt anunt care a fost publicat marti, 15 noiembrie, in SEAP.

Acest anunt implica incheierea unui acord-cadru cu maximum 7 agenti economici, cu o durata de 24 de luni si cu o valoare estimata la o suma cuprinsa intre 37.775.905,44 de lei si 68.582.295,68 de lei, fara TVA. Si in acest caz, criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut, in timp ce principalele modalitati de finantare si plata vor fi reprezentate de bugetul Ministerului Sanatatii, mai scrie Agerpres.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 decembrie, ora 16,00. Data limita de evaluare a ofertelor, in SEAP, este 21 decembrie, ora 18,00.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Prima transa de vaccin gripal este destinata imunizarii cadrelor medicale | Cadrele didactice intra in categoriile de risc

OMS nu este de acord cu scurtarea perioadei de carantina | Nivel alarmant de transmitere in Europa

Copilul diagnosticat cu sindrom multisistemic inflamator (Boala Kawasaki), in stare stationara spre bine

Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului: Multumiri personalului medical pentru implicare si munca depusa

OMS: Nici o tara, spital sau clinica nu pot asigura securitatea pacientilor pana cand personalul medical nu este in siguranta