Ministerul Sanatatii : Informare privind eliberarea certificatelor de medic specialist

05/01/2015

Ministerul Sanatatii : Informare privind eliberarea certificatelor de medic specialist

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-informare-privind-eliberarea-certificatelor-de-medic-specialist/

ministerul-sanatatiiConform unui comunicat de presa emis luni, 5 ianuarie 2015, pana la sfarsitul acestei saptamani, Ministerul Sanatatii va transmite catre directiile de sanatate publica certificatele de medic specialist pentru cei aproximativ 3000 de candidati care au sustinut examenul de specialitate in toamna anului trecut, conform Ordonantei nr. 18/2009.

PentruĀ  medicii specialisti care au solicitat eliberarea certificatului de la Ministerul Sanatatii, procedura va demara cu data de joi, 8 ianuarie 2015.

Eliberarea documentelor se va face in zilele de marti si joi ale saptamanii, in intervalul orar rezervat programului cu publicul (11.30h-14.00h).

Conform Ordonantei nr. 18/2009, eliberarea certificatelor de medic specialist se face numai dupa incheierea stagiului de pregatire in rezidentiat, respectiv dupa data de 31 decembrieĀ  a fiecarui an, pentru seria de medici care au promovat examenul de specialist in sesiunea din luna octombrie.

Ca urmare a respectarii prevederilor legislative mentionate, nu exista nicio intarziere in eliberarea acestor documente, mai scrie in comunicatul emis de Ministerul Sanatatii.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: