Ministerul Sanatatii, in prag de a deveni focar Covid-19

12/08/2020
Ministerul Sanatatii, in prag de a deveni focar Covid-19

Ministerul Sanatatii, in prag de a deveni focar Covid-19

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ministerul-sanatatii-in-prag-de-a-deveni-focar-covid-19/

Paradoxal, Ministerul Sanatatii se afla in pragul de a fi declarat focar de Covid-19. La momentul trasmiterii acestei stiri, la minister au fost confirmate deja patru cazuri de infectare cu virusul Sars-CoV-2.

Cel mai recent caz a fost confirmat in cadrul anchetei epidemiologice demarate la nivelul institutiei.

Potrivit unei informari oficiale, persoana infectata este simptomatica si se afla in izolare, urmand a fi internata intr-un spital de boli infectioase pentru investigatii. Primul angajat de la Ministerului Sanatatii infectat cu Covid-19 a fost depistat in cursul zilei de luni.

Totodata, institutia precizeaza ca s-au dezinfectat spatiile din zona unde se afla departamentul in care isi desfasoara activitatea persoanele depistate pozitiv si ca vor fi luate mai multe masuri suplimentare.

“Se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, institutia va functiona in conditii speciale, in care jumatate de personal va fi prezent fizic in institutie, iar cealalta jumatate va efectua programul de lucru in regim de telemunca. Toate spatiile MS vor fi supuse procesului de dezinfectie/nebulizare. Procesul de testare a angajatilor continua, conform normelor”, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Etichete: focar covid-19, cazuri covid-19 ministerul sanatatii, masuri ministerul sanatatii coronavirus

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: