Mihaila: Vom transmite Guvernului o OUG prin care sa facilitam vaccinarea la medicul de familie

22/04/2021

Mihaila: Vom transmite Guvernului o OUG prin care sa facilitam vaccinarea la medicul de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/mihaila-vom-transmite-guvernului-o-oug-prin-care-sa-facilitam-vaccinarea-la-medicul-de-familie/

Noul ministru al Sanatatii, Ioana Mihaila, a declarat ca ministerul va transmite pentru urmatoarea sedinta Guvernului o ordonanta de urgenta prin care sa se faciliteze vaccinarea la nivelul cabinetului medicului de familie.

“Este nevoie sa ne straduim sa ajungem cu vaccinurile in acele locuri si la acei oameni la care nu au reusit sa ajungem pana acum. Medicii de familie sunt cei care au dovedit la campaniile anterioare ca o strategie care sa aduca vaccinurile cat mai aproape de comunitate este castigatoare. Vom transmite Guvernului pentru urmatoarea sedinta o ordonanta de de urgenta prin care sa facilitam vaccinarea la nivelul cabinetului medicului de familie. Toate resursele posibile trebuie folosite in urmatoarele luni pentru a ajunge la imunizarea cetatenilor pentru ca doar asa va scadea numarul de oameni care au nevoie de ingrijire medicala” a declarat noul ministru al Sanatatii, citata de Agerpres.

Medicii de familie au precizat ca sustin vaccinarea anti-covid, iar in context, SNMF a transmis, de curand, un document de pozitie in care informeaza cu privire la aspectele esentiale, menite sa asigure succesul etapei de extindere a procesului de vaccinare. Detalii, AICI.

Etichete: vaccinare la medicul de familie, vaccinare anti-covid medicii de familie, ioana mihaila

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Incepe vaccinarea cu doza a treia pentru populatia generala

Senatul a votat OUG privind utilizarea certificatului verde Covid

Normele de aplicare a OUG privind concediile si indemnizatiile

CMR: Romania este pe punctul de a fi colorata din nou in rosu

Ministerul Sanatatii: Acord pentru achizitia a 2000 de flacoane de Tocilizumab