Metodologia de angajare a personalului medical, pusa in dezbatere publica

19/06/2019

Metodologia de angajare a personalului medical, pusa in dezbatere publica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/metodologia-de-angajare-a-personalului-medical-pusa-in-dezbatere-publica/

Proiectul de metodologie privind angajarea personalului medical va fi pus in dezbatere publica, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

“Eu am promis de cateva luni un act normativ, o metodologie, prin care sa promovam meritocratia in angajarea personalului medical. (…) Probabil ca in momentul in care s-a publicat in Monitorul Oficial Ordinul de ministru privind angajarea medicului in sistemul de stat si privat, cineva ma ironiza – ‘asta e meritocratia?’. Nu, am spus clar, astea sunt conditiile, metodologia o vom da mai tarziu. Astazi pot sa va prezint. (…) Eu sunt convinsa ca marea majoritate dintre dumneavoastra veti aprecia faptul ca (…), printr-o metodologie aprobata de Ministerul Sanatatii, dupa ce ea va parcurge un traseu legislativ, nu o sa mai avem probleme legate de presupuse acte de coruptie la angajare sau alte modalitati de a angaja personalul”, a declarat Pintea conform Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Piciorul diabetic

Potrivit demnitarului, concursurile pentru ocuparea posturilor vacante de medic, asistenti medicali, personal medical si alt personal cu studii superioare se vor organiza o data pe trimestru in opt centre regionale de concurs.

Ea a adaugat ca pe fiecare site al centrelor regionale vor fi publicate listele cu posturile vacante, precum si subiectele de tip grila.

Etichete: angajare personal medical, metodologie angajare personal medical, posturi vacante personal medical

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Nechita Mariana says:

    Asta insemnand ca si salariile vor fi la fel, la stat si la privat, din moment este aceeasi metodologie de angajare?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani