Mesaj pentru asistentii medicali: Sunteti eroi pentru ca va asumati munca in linia intai

12/05/2020

Mesaj pentru asistentii medicali: Sunteti eroi pentru ca va asumati munca in linia intai

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/mesaj-pentru-asistentii-medicali-sunteti-eroi-pentru-ca-va-asumati-munca-in-linia-intai/

Presedintele Comisiei de sanatate din Senat, deputatul Florin Buicu, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Asistentilor Medicali, aniversata pe 12 mai, in care a subliniat importanta muncii acestei categorii sociale care formeaza acum “armata in alb”.

“Dragii mei eroi, sunteti eroi pentru ca va asumati munca in linia intai pe ambulante, la cabinetele medicilor de familie, in unitatile de primiri urgente si in spitale, in directiile de sanatate publica sau in centrele de ingrijire a persoanelor varstnice, in cabinele medicilor scolari, in centrele de diagnostic imagistic si de laborator. Munca fiecaruia dintre dumneavostra este importanta”, a declarat deputatul Florin Buicu, citata de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Boala Renala Diabetica

Demnitarul a mai adaugat ca transmite recunostinta si respectul societatii pentru asistentii medicali, mai ales in aceasta perioada.

“Respectul societatii, mai ales acum, in aceste momente, cand sunteti ‘armata in alb’, care luptati impotriva unor inamici nevazuti care produc boala si moarte. In fiecare zi trebuie sa fie ziua asistentului medical, pentru ca in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut cineva are nevoie de dumneavoastra. (…) Pentru toate acestea, sunteti cei mai importanti. Va dorim tuturor sanatate si bucurii. La multi ani!”, si-a incheiat Buicu mesajul adresat asistentilor medicali.

Etichete: asistenti medicali, ziua asistentilor medicali, florin buicu

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19