Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Medicina interna pentru cadre medii

Data ultimei actualizari: 13/03/2013

carte medicina interna pentru cadre medii

Titlu: “Medicina interna pentru cadre medii”

Autor: Corneliu Borundel

Editura: Editura ALL

Pret: 64,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Lucrarea “Medicina interna pentru cadre medii” reprezinta rezultatul colaborarii unui prestigios colectiv de autori, format din medici de diferite specialitati, aflati sub coordonarea medicului Corneliu Borundel. 

Cartea isi propune sa reprezinte o resursa de incredere pentru sarcina de baza a cadrului medical cu pregatire medie, a carui datorie este sa ii asigure bolnavului conditiile optime de ingrijire, cu accentul pus pe faptul ca medicul trebuie sa isi insuseasca cat mai profund si cat mai rapid cunostinte si practice de specialitate si, nu in ultimul rand, sa manifeste interes si receptivitate fata de noutatile din stiinta.

Informatiile prezente in lucrarea  “Medicina interna pentru cadre medii” sunt revizuite, adaugite si actualizate in conformitate cu cercetarile stiintifice recente, desfasurate in diversele specialitati ale medicinii interne si acopera aspecte diverse ale activitatii zilnice ale cadrelor medicale. Dintre acestea se remarca: examinarea bolnavilor, urmarirea evolutiei afectiunilor, adoptarea celor mai bune metode de tratament, precum si a celor mai eficiente metode de recuperare.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Comentariile sunt inchise.