Medicina interna pentru cadre medii

11/03/2013

Medicina interna pentru cadre medii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicina-interna-pentru-cadre-medii/

carte medicina interna pentru cadre medii

Titlu: “Medicina interna pentru cadre medii”

Autor: Corneliu Borundel

Editura: Editura ALL

Pret: 64,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Lucrarea “Medicina interna pentru cadre medii” reprezinta rezultatul colaborarii unui prestigios colectiv de autori, format din medici de diferite specialitati, aflati sub coordonarea medicului Corneliu Borundel. 

Cartea isi propune sa reprezinte o resursa de incredere pentru sarcina de baza a cadrului medical cu pregatire medie, a carui datorie este sa ii asigure bolnavului conditiile optime de ingrijire, cu accentul pus pe faptul ca medicul trebuie sa isi insuseasca cat mai profund si cat mai rapid cunostinte si practice de specialitate si, nu in ultimul rand, sa manifeste interes si receptivitate fata de noutatile din stiinta.

Informatiile prezente in lucrarea  “Medicina interna pentru cadre medii” sunt revizuite, adaugite si actualizate in conformitate cu cercetarile stiintifice recente, desfasurate in diversele specialitati ale medicinii interne si acopera aspecte diverse ale activitatii zilnice ale cadrelor medicale. Dintre acestea se remarca: examinarea bolnavilor, urmarirea evolutiei afectiunilor, adoptarea celor mai bune metode de tratament, precum si a celor mai eficiente metode de recuperare.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Cele mai noi stiri:

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela

Pfizer: A treia doza de vaccin produce de 5 ori mai multi anticorpi impotriva variantei Delta

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat Ghidul asiguratului

CE a semnat un contract pentru un tratament experimental cu anticorpi impotriva Covid-19