“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” – ultimele zile de inscrieri

25/08/2022
“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” – ultimele zile de inscrieri

“Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” – ultimele zile de inscrieri

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicina-de-familie-piatra-de-temelie-a-medicinei-moderne-ultimele-zile-de-inscrieri/

Au mai ramas cateva zile pana la startul conferintei „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne”, organizata de Asociatia Medicilor de Familie (AMF) Tomis Constanta, eveniment creditat EMC ce are loc in perioada 01.09.2022 — 03.09.2022 la Centrul de Conferinte Comandor.

Vestea buna este ca se mai pot face inscrieri. Conferinta va fi organizata in mod hibrid, cu prezenta fizica si online, pe platforma Formare Medicala.

“Dragi colegi, perseveram sa organizam la malul marii Conferinta anuala a AMF Tomis Constanta, ajunsa deja la cea de a XIII-a editie. Prin acest eveniment devenit obisnuinta ne dorim sa va oferim atat posibilitatea dezvoltarii ca profesionisti cat si o binemeritata relaxare si intalnire cu marea familie a medicilor de familie. Cu speranta revederii, va asteptam alaturi de noi!” scrie in mesajul transmis de Dr. Zitta-Rozalia Popa, Presedinte AMF Tomis Constanta.

Conferinta „Medicina de familie – Piatra de temelie a medicinei moderne” va fi gratuita pentru cei care opteaza pentru participarea online, iar cei care doresc participare fizica, taxa este 150 ron pentru membrii asociatiilor, 200 ron pentru nemembri, medici pensionari activi 100 ron,

Detalii privind inscrierea si programul stiintific, AICI.

Etichete: conferinta medicina de familie, conferinta EMC, puncte EMC medici de familie, AMF Constanta

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: