Medicii trebuie sa depuna formularele cu veniturile realizate din sponsorizari pana la 30 iunie

26/06/2015

Medicii trebuie sa depuna formularele cu veniturile realizate din sponsorizari pana la 30 iunie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-trebuie-sa-depuna-formularele-cu-veniturile-realizate-din-sponsorizari-pana-la-30-iunie/

politici de sanatateMedicii trebuie sa depuna formularele cu veniturile obtinute din sponsorizari pentru perioada anului 2014 pana la termenul limita de 30 iunie 2015.

Conform Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 194/2015 pentru aprobarea Normelor pentru Evaluarea si Avizarea Publicitatii la Medicamentele de Uz Uman privind declararea sponsorizarilor, formularul cu sumele aferente anului 2014 trebuie depus in original la Registratura Agentia Nationala a Medicamentelor si Dispozitivelor Medicale si in format electronic pe adresa de mail publicitate@anmdm.ro pana la data de 30 iunie 2015.  

Trebuie declarate sumele nete obtinute incepand cu data de 11 februarie 2014 in baza unui contract incheiat cu producatorii de medicamente, detinatorii de autorizatii de punere pe piat,  reprezentantii acestora in Romania, distribuitorii en-gros de medicamente si distribuitorii en detail de medicamente.

Raportarea trebuie efectuata de catre toti profesionistii din domeniul sanatatii, indiferent ca lucreaza in spitale de stat, in centre private sau in cabinete individuale.

Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 194/2015 poate fi vazut AICI.

Formularul de declarare a veniturilor obtinute din sponsorizari si alte tipuri de cheltuieli poate fi vazut AICI.

2 Comentarii

 1. turtureanuroxanaelena says:

  daca nu ai primit nici un fel de sponsorizari cum procedezi, mai depui declaratia?

 2. vasiledianamaria says:

  la ce adresa se poate trimite formularulin original?
  am trimis pe adresa de mail formularul completat si nu am primit nici o confirmare.
  am solicitat si acolo lamuriri cu privire la depunerea in original, daca se poate face prin posta,la ce adresa se face si nu am primit raspuns.
  sper ca nu se doreste o vizita la Bucuresti a tuturor medicilor ,nu?
  dr Diana Vasile

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou