Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

02/08/2021
Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-sunt-pregatiti-pentru-valul-patru-prefectul-capitalei/

Medicii sunt pregatiti pentru cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19, a precizat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

“Medicii sunt pregatiti pentru valul patru, au planuri inclusiv pentru operationalizarea spitalelor, ne uitam chiar la simplificarea procedurilor de operationalizare, pentru ca deocamdata doar ‘Bals’ este spital COVID si ar mai fi nevoie, sa spunem, in cazul in care va creste foarte mult numarul de infectari sa treaca in regim COVID anumite spitale si birocratia sa fie cat mai simplificata si vor exista din partea acestor specialisti propuneri catre Ministerul Sanatatii pe care noi le vom sustine”, a declafrat prefectul Alin Stoica, citat de Agerpres.

In privinta masurilor de relaxare care au intrat in vigoare de la 1 august, el a spus ca acestea vizeaza in principal facilitarea accesului la diverse evenimente sau spatii pentru cei care sunt vaccinati.

“Masurile nu sunt de relaxare propriu-zisa, ci sunt masuri care vizeaza, in principal, facilitarea accesului la diverse evenimente sau spatii pentru cei care sunt vaccinati. Daca citim cu atentie Hotararea de Guvern, vom vedea ca sunt beneficii pentru cei care sunt vaccinati, mai degraba”, a explicat Alin Stoica.

Etichete: valul patru, pandemie coronavirus, prefect bucuresti alin stoica

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: