Medicii rezidenti care au lucrat sau continua sa lucreza la Ministerul Sanatatii, premiati

01/09/2022
Medicii rezidenti care au lucrat sau continua sa lucreza la Ministerul Sanatatii, premiati

Medicii rezidenti care au lucrat sau continua sa lucreza la Ministerul Sanatatii, premiati

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-rezidenti-care-au-lucrat-sau-continua-sa-lucreza-la-ministerul-sanatatii-premiati/

Ministrul Sanatatii, Prof. univ. Dr. Alexandru Rafila, a premiat medicii rezidenti care, in ultimii doi ani au lucrat sau continua sa lucreze in cadrul Ministerului Sanatatii.

Demnitarul le-a multumit tinerilor medici pentru efortul depus si i-a indemnat sa sprijine in continuare institutiile publice din domeniul sanitar.

“Prof. univ. Dr. Alexandru Rafila a discutat cu medicii rezidenti prezenti la intalnire si despre problemele cu care ei se confrunta si a promis sprijinul sau in rezolvarea dificultatilor profesionale. Ministrul Rafila a subliniat, inca o data, nevoia de a fi asigurate servicii medicale mai aproape de pacient, in zonele defavorizate, nevoia de dezvoltare a concursului de Rezidentiat pe post, asigurarea medicilor stomatologi in unitatile scolare, dar si in unitatile de primiri-urgente.”, a precizat Ministerul intr-un comunicat.

Cateva zeci de medici rezidenti de diferite specialitati- sanatate publica, medicina de familie, stomatologie, medicina muncii, alergologie si dematologie au asigurat monitorizarea situatiei din unitatile sanitare si numarul imbolnavirilor de COVID-19, respectiv au sprijinit activitatea din diverse compartimente ale Ministerului Sanatatii.

Etichete: medicii rezidenti, medici rezidenti care lucreaza la ministerul sanatatii, rafila

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: