Medicii pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

29/12/2017

Medicii pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-pot-obtine-locuinte-anl-si-dupa-35-de-ani/

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 28/2017 pentru completarea art. 6 din Legea nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, precum si pentru stabilirea unor masuri de aplicare a acesteia.

Legea prevede ca medicii specialisti si rezidenti si cadrele didactice calificate pot obtine locuinte ANL si dupa 35 de ani, relateaza Agerpres.

Ordonanta are ca obiect completarea art. 6 din Legea 152/1998, n sensul ca ANL este autorizata sa utilizeze pentru cheltuieli de functionare 5% din resursele constituite pe anul n curs rezultate din nchirierea si vanzarea locuintelor, mai scrie sursa citata.

 

Autor: FormareMedicala.ro

2 Comentarii

  1. Ioniță Elena says:

    Buna ziua!
    Eu locuiesc cu chirie intr un camin de rezidenti. Ne-a anuntat printr un afis pe usa de la intrarea blocului ca se va inchide cu data de 1.12.2020.
    Cum trebuie sa procedez pentrua a obtine un apartament, cu chirie in programul: locuinte pentru cadre medicale peste 35 de ani?

  2. Alexandru Florica says:

    Doresc sa primesc informatii referitoare la cest articol,pentru atribuirea de locuinte ANL cadrelor didactice. Multumesc.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: