Medicii germani specializati in terapie intensiva cer reintroducerea restrictiilor severe

15/03/2021

Medicii germani specializati in terapie intensiva cer reintroducerea restrictiilor severe

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-germani-specializati-in-terapie-intensiva-cer-reintroducerea-restrictiilor-severe/

Asociatia medicilor germani specializati in terapie intensiva a cerut luni reintroducerea imediata a unor restrictii severe, pentru limitarea celui de-al treilea val al epidemiei de coronavirus, transmite AFP si Agerpres.

“Dupa datele de care dispunem si din cauza difuzarii versiunii britanice (a virusului – n. red.), preconizam insistent revenirea la inchidere inca de acum, pur si simplu pentru a evita un al treilea val puternic!”, a declarat Christian Karagainnidis, directorul stiintific al asociatiei, la postul public de radio.

In Germania continua administrarea vaccinului AstraZeneca impotriva COVID-19, conform recomandarilor Agentiei Europene pentru Medicamente, precizeaza si Reuters.

Un purtator de cuvant al ministerului sanatatii de la Berlin a insistat ca riscurile in privinta sigurantei vaccinului AstraZeneca sunt luate in serios, iar datele sunt examinate permanent, mai relateaza Agerpres.

Potrvit sursei citate, el a adaugat ca pasii urmatori vor fi discutati saptamana aceasta cu autoritatile de reglementare nationale si europene.

Etichete: restrictii pandemie, al treilea val coronavirus, tulpina britanica

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Aparat performant care depisteaza virusuri si bacterii, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Stimulente pentru vaccinare: bonuri, tichete si utilaje agricole

Angajatii vor beneficia de zile libere platite pentru vaccinarea anti-Covid

Numarul cazurilor de Covid-19, in crestere in randul tinerilor

Doua sute de milioane de europeni au fost vaccinati impotriva Covid-19