Medicii de familie prahoveni sunt invitati la Medical Forum

19/11/2014

Medicii de familie prahoveni sunt invitati la Medical Forum

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-prahoveni-sunt-invitati-la-medical-forum/

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”In perioada 25-26 noiembrie, medicii de familie din Prahova sunt asteptati la Medical Forum Ploiesti. Manifestarea stiintifica este organizata de mf – Ziarul Medicului de Familie in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei.

Agenda Medical Forum Ploiesti cuprinde subiecte de actualitate specifice medicinei primare.

Pe parcursul celor doua zile, medicii de familie din Prahova vor avea ocazia sa dezbata pe marginea pachetului de servicii medicale de baza, a noii liste de medicamente compensate si gratuite, a cardului de sanatate, dar si relatia cu Casa de Asigurari de Sanatate.

“Medical Forum este o manifestare de suflet pentru medicii de familie. De ani buni transmitem cu rigurozitate colegilor nostri mesaje de imagine, de profesionalism si de solidaritate in toate orasele importante ale tarii. Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, declara Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF.

Programul stiintific al Medical Forum Prahova este moderat de presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, Dr. Rodica Tanasescu.

Printre personalitatile invitate in calitate de speakeri se numara: Dr. Simona Schnelbach, Presedinte, Asociatia Medicilor de Familie Prahova, reprezentanti ai Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, ai Directiei de Sanatate Publica, membri si lideri de opinie din organizatia locala a medicilor de familie.

Tematica Medical Forum 2014 va cuprinde trei noi componente ce vizeaza subiecte de actualitate pentru specialitatea de medicina familie din Romania.

Astfel, editiile din acest an vor pune accentul pe subiecte care vizeaza “Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie”.

De asemenea, specialistii vor aduce in discutie aspecte privind “Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie”, dar si noutati in ceea ce priveste ‘Ghidurile si protocoalele terapeutice’.

Medical Forum Ploiesti se va desfasura la Hotel Central, sala Polivalenta, manifestarea fiind creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 puncte EMC.

Pentru mai multe informatii privind agenda evenimentului si speakeri, vizitati site-ul www.pharma-business.ro.

Contact de presa: Mirela Boroeanu, mirela.boroeanu-stanca@pbsolutions.ro
0722.576.896

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: