Tinerii medici de familie, invitati la selectia pentru Preconferinta Vasco da Gama Movement

08/02/2012

Tinerii medici de familie, invitati la selectia pentru Preconferinta Vasco da Gama Movement

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-invitati-la-selectia-pentru-preconferinta-vasco-da-gama-movement/

Tineri medici de familie preconferinta Vasco da GamaMedicii rezidenti de medicina familiei si medicii specialisti de medicina familiei in primii ani de practica ce au obtinut specialitatea in ultimii cinci ani sunt invitati sa se inscrie la selectia organizata de Societatea Nationala de Medicina Familiei pentru a participa la Preconferinta Vasco da Gama Movement care va avea loc in perioada 3-4 iulie 2012 in Viena, Austria.

Preconferinta Vasco da Gama Movement este dedicata medicilor tineri din toate tarile membre WONCA, se desfasoara in limba engleza si tema din acest an este “The art of becoming a General Practitioner”. Pentru a asigura accesul tinerilor medici de familie din toate tarile membre fiecare Societate Natională trebuie sa selecteze un participant din tara sa. Pentru a se inscrie la selectia din partea Romaniei, tinerii medici trebuie sa completeze si sa trimita pe e-mail pana pe 10 februarie ora 23 formularul care poate fi descarcat aici.

La inceputul preconferintei un invitat special, medic de familie cu experienta atat profesionala cat si organizationala dintr-o tara membra WONCA va sustine un discurs dedicat medicilor de familie la inceput de cariera. La sfarsitul preconferintei concluziile dezbaterilor avute de participanti vor fi prezentate intr-o sesiune plenara.

Dupa data de 15 februarie 2012 se pot inregistra direct pe siteul conferintei toti cei care doresc sa participe, indiferent de tara din care provin. Taxa de participare la preconferinta este de 50 Euro.

Autor: Alina Popescu

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: