Medicii de familie din Vrancea, nemultumiti de Contractul Cadru

08/07/2016

Medicii de familie din Vrancea, nemultumiti de Contractul Cadru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-din-vrancea-nemultumiti-de-contractul-cadru/

MEDIC-COCA2016-2017Medicii de familie de la Vrancea se declara nemultumiti de prevederile noului Contract Cadru, care ar trebui sa intre in vigoare de la 1 august.
De altfel, Colegiul Medicilor din acesta judet a anuntat ca va sprijini demersurile doctorilor.

“Colegiul Medicilor Vrancea sprijina demersul medicilor de familie, care sunt nemultumiti de forma actuala a contractelor propuse. Solicitarile medicilor de familie au fost aproape in totalitate ignorate in momentul desfasurarii negocierilor pentru noul contract cadru, astfel ca modificarile prevazute sunt minore in raport cu multitudinea problemelor existente.

Medicii de familie nu doresc semnarea acestui nou contract cadru la 1 august 2016. Colegiul Medicilor Vrancea sustine initiativa medicilor de familie si incurajeaza medicii din spitale sa se alature acestui demers, sprijinandu-si moral colegii”, scrie intyr-un comunicat semnat de presedintele Colegiului Medicilor Vrancea, Costica Bara, dat publicitatii de Monitorul de Vrancea.

Reamintim ca si la Bucuresti, reprezentantii mediiclor de familie  si-au exprimat nemultumirile in legatura cu forma propusa a Contractului Cadru pentru anul 2016.

Si, la fel ca cei din Vrancea, si alti medici de familie din tara s-au declarat nemultumiti, iar o parte dintre acestia au declarat ca sunt gata chiar sa nu mai semneze cu CNAS.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: