Medicii de familie din Tulcea au vaccinat antigripal peste 17.000 de persoane din grupele de risc

11/12/2019

Medicii de familie din Tulcea au vaccinat antigripal peste 17.000 de persoane din grupele de risc

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-de-familie-din-tulcea-au-vaccinat-antigripal-peste-17-000-de-persoane-din-grupele-de-risc/

Medicii de familie din Tulcea au efectuat peste 80% din vaccinurile antigripale gratuite repartizate de Ministerul Sanatatii acestui judet pentru imunizarea persoanelor incluse in grupele de risc, potrivit Directiei de Sanatate Publica Tulcea.

Continut educational:

“DSP a primit de la Ministerul Sanatatii 20.580 de doze de vaccin antigripal. Pana in prezent au fost imunizate 17.172 persoane”, scrie intr-o informare de pe site-ul institutiei.

Potrivit sursei citate, in ultima saptamana de raportare, in acest judet s-au inregistrat 706 de infectii acute ale cailor respiratorii, 74 de cazuri de pneumonie si nici un caz de gripa.

De asemenea, DSP Tulcea reitereaza faptul metoda cea mai eficienta si recomandata pentru prevenirea aparitiei gripei este vaccinarea.

Etichete: vaccinare antigripala, vaccin antigripal, vaccin gripal, vaccinare gratuita, vaccinare la medicul de familie, dsp tulcea

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: