Medicii continua protestele

22/03/2016

Medicii continua protestele

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medicii-continua-protestele/

DOCTOR-MEDIC-STETOSCOPAlianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical anunta continuarea miscarilor de protest incepute pe 21 martie si dezaproba initiativele de sabotare a grevei de tip japonez.

“In urma semnalelor primite de la colegii din tara, Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical anunta continuarea miscarilor de protest initiate de Confederatia Sindicala Hipocrat, Sindicatul Promedica si Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania. Estimarile noastre arata ca peste 12.000 de angajati din sistemul sanitar iau parte la aceste proteste, la nivel national. Reamintim colegilor nostri ca oricare dintre ei poate purta banderola de protest, fie ca este, fie ca nu este membru al vreunui sindicat sau organizatie. Oricine incalca acest drept, nu face altceva decat sa ignore si sa blocheze libera exprimare”, scrie intr-un comunicat de presa.

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical saluta si sustinerea pe care mai multe organizatii din Sanatate au anuntat-o pentru aceste miscari.

“Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania, Federatia Patronatelor Medicilor de Familie din Romania, precum si mai multe filiale judetene ale Colegiului Medicilor din Romania sunt alaturi de noi in acest demers, care a debutat cu o greva japoneza, cu banderola, pe 21 martie”, mai scrie in comunicat, dat publicitatii si de Agerpres.

Medicii de familie s-au solidarizat cu cei medicii din sistemul public inca din prima zi a protestului.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Seful Executivului regreta ca Romania nu produce un vaccin anti-Covid

SANITAS solicita contracte pe perioada nedeterminata pentru personalul angajat pe perioada starii de alerta

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi