‘Medici pentru pacienti’: Concert caritabil sustinut de doctori

07/12/2018

‘Medici pentru pacienti’: Concert caritabil sustinut de doctori

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medici-pentru-pacienti-concert-caritabil-sustinut-de-doctori/

Orchestra Medicilor ‘Dr. Ermil Nichifor’, dirijata de Iosif Ion Prunner, va sustine, vineri, la Teatrul Evreiesc de Stat, un concert caritabil de Craciun in beneficiul a aproximativ 5.000 de pacienti fara venituri si asigurari medicale.

Concertul se desfasoara sub deviza – ‘Medici pentru pacienti’ si isi propune sa stranga fonduri pentru sustinerea tratamentelor medicale gratuite oferite de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, se arata intr-un comunicat de presa.

Medicii care compun orchestra sunt in numar de 17, carora li s-au adaugat doi studenti la Facultatea de Medicina, compun orchestra.

Continut educational:

Potrivit sursei citate, printre ei se numara si prof. dr. Mircea Penescu – medic primar nefrologie – Spitalul de nefrologie ”Doctor Carol Davila’, dr. Silvia Nica – medic primar ATI – Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, conf. dr. Bogdan Popescu – medic primar cardiologie, Spitalul Clinic ‘Fundeni’, prof. dr. Dan Andrei Gheorghe – medic primar cardiologie, Spitalul Colentina.

 

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Ce raspuns a oferit Ministerului Sanatatii la solicitarea de suplimentare a fondurilor alocate cabinetelor de medicina familiei

Accidentul vascular cerebral sever, cauza de mortalitatea precoce

Ministrul Sanatatii: Legea vaccinarii nu se refera la obligativitate

Neurochirurgi demisionari de la Colentina: Am ajuns in situatia de a refuza peste 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe

DSP Suceava are director nou